Известие

Collapse
No announcement yet.

над 6000 оборота, въпрос?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Cvetelin
    Първоначално публикувано от RaggaJungle
    Първоначално публикувано от Yon
    Караш докат грохне и това е. Не му мисли много
    хахах прав си колега тя и така си изправа коси момиченцата ги е шубе да се качват, викат ми че била много бърза, а аз им викам чекайте да потръгне бизнеса и да и сложа чипа че тогава да видите
    боксер с чип ... супер
    следващия болен мозък...
    ако искаш и турбо си сложи ...
    100% ще сложа турбина, имам приятели в Англия които чакам да отидат да разберат цените и най сходните и добри части, може да е след 1,2 или 3 години но тоя боксер ще лети това съм си го обещал
    Alfa Romeo 146 1.6i boxer 103hp,

Fiat Coupe 1.8 16v 131hp
    i dvete begachki

Comment

пич внимаваи със скоростите и момиченцата... казвам го от собствен опит. А за след 1,2-3 години кой знае какво ще си харесаш
      Lexus Is200
      Honda CBR 600 F4i

Comment

Първоначално публикувано от J_I_V_K_O
        да ре4ем че си имаш бензинец в промошлено количество караш си и по едно време някъф с а4 ти се ебава натискаш гаста до край влизаш в 6000 включва се пекъсвача и неможеш да вдигнеш повече ако не смениш предавкат, а ако нямаш гориво и си пред огасване с натискането на педаа за гаста до доло на колата не и достига бензин и се давчи...сега как е ?
        ами колега това се опитвам да ти обясня, на колата прекъсвача и се включва винаги ама винаги като влезе в 6000 оборота, никога не е било да нямам бенз, следователно не е от бенза, няма как да се дави от липса на бензин.

Fiat Coupe 1.8 16v 131hp
        i dvete begachki

Comment

оффф

Колега това на аватара ти ли е боксера? Много добре изглежда
          97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

еми значи сменяи предавките преди да цъкне прекъсвача
            Lexus Is200
            Honda CBR 600 F4i

Comment

пич внимаваи със скоростите и момиченцата... казвам го от собствен опит. А за след 1,2-3 години кой знае какво ще си харесаш
              хаха споко, на мен ми е в кръвта хаха никога не взимам прибързани решения с колата, и съм зад волана от 7 години, работата ми винаги е изискавала да шофирам и имам повече от 30 000 км и това от както съм зел книжката. Ходил съм до гърция, турция и до норвегия с баща ми а тогава карах бус, и не ме разбирайте погрешно не се имам за голяма работа но просто съм придобил чувството че знам какво правя зад волана

МИР НА ВСИЧКИ

Fiat Coupe 1.8 16v 131hp
              i dvete begachki

Comment

оффф

Колега това на аватара ти ли е боксера? Много добре изглежда
                аха, правн в в англия.
                ето още един правен там

http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=13432

Fiat Coupe 1.8 16v 131hp
                i dvete begachki

Comment

никои не е казал че незнае просто на това положение куцо кьораво и сакато е с книжка, тъй че ако ти пазиш себе си и другите то не значи че и те го мислят
                  Lexus Is200
                  Honda CBR 600 F4i

Comment

Така... прекъсвача на боксерчето се включва на 6500 об/мин
                    97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

никои не е казал че незнае просто на това положение куцо кьораво и сакато е с книжка, тъй че ако ти пазиш себе си и другите то не значи че и те го мислят
                      разбира се колега така е това ми е ясно от много отдавна попадъл съм на какви ли не по пътищата, и сем се научил да се пазя и по никакъв начин да не застрашявам хората около мен хайде сега зае..и темата с невниманието и кажи какво мислиш за боксер с тунинг, хаха знам че е трудно да се усеществи но колкото по е тръдно толкова повече го искам

Fiat Coupe 1.8 16v 131hp
                      i dvete begachki

Comment

Така... прекъсвача на боксерчето се включва на 6500 об/мин
                        така ли, еми супер сега вече ше си знам че всичко е наред и че колата просто си е направена так 10x

Fiat Coupe 1.8 16v 131hp
                        i dvete begachki

Comment

за моят лично не съм навит иначе щом имаш желание това е наи-важното, а не съм навит за моя шото кола за 3 бона която е 90коня да вложа в нея още толкова най-малко по добре да я продам и да взема едно 2.0 туин спарк поне зная че така е излязла от завода лично мое мнение, важното е да си в играта
                          Lexus Is200
                          Honda CBR 600 F4i

Comment

...и съм зад волана от 7 години, работата ми винаги е изискавала да шофирам и имам повече от 30 000 км и това от както съм зел книжката. ...

Колега, сигурен ли си че говориш за 30 000км. а не за 300 000км.?! Щото аз 30 000 ги правя за доста по - малко от година! А, по въпроса с прекъсвача - а знезнам кола 1.6 на която прекъсвача да и започва от 7000 оборота!!! 100% съм убеден, че червената зона на оборотомера ти е от 6100 - 6200 оборота!!! Така че, ако искаш да си сменяш предавките на 7000 оборота, ще ти се наложи да си махнеш прекъсвача!
                            Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed '00
                            Alfa Romeo 155 1.7 T.S. '94
                            Alfa Romeo 90 2.0 '87
                            sigpic

Comment

30 000 км се правят за 2 месеца поне баща ми така ги прави, маи наистина си се объркал с цифрите нещо

КАРАЙ БАВНО СТИГНИ ЖИВ
                              Lexus Is200
                              Honda CBR 600 F4i

Comment

30 000 км се правят за 2 месеца поне баща ми така ги прави, маи наистина си се объркал с цифрите нещо

КАРАЙ БАВНО СТИГНИ ЖИВ
                                Много зависи с какво се занимаваш, щото аз 30 000км. за 2 месеца не мога да ги направя, ма за 7 - 8.......
                                Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed '00
                                Alfa Romeo 155 1.7 T.S. '94
                                Alfa Romeo 90 2.0 '87
                                sigpic

Comment

Working...
                                X